Cele 4 principii cheie în nutriție – YOUness Clinic

Cele 4 principii cheie în nutriție – YOUness Clinic

La YOUness Clinic, nutritia este unul din pilonii principali in detoxifierea profunda si de durata a organismului. Iar cele 4 principii cheie o ghideaza sunt: dieta vegetariana, alimentele si mancarurile High Frequency, eliminarea zaharului, precum si eliminarea glutenului.

high vibration food youness clinic nutrition

Inca de la lansare, misiunea YOUness a fost aceea de a oferi omenirii un loc de vindecare profunda si reconectare cu sinele superior prin metode alternative, naturiste de tratament. Fondatoarea clinicii, Dr. Vanessa Youness, si-a pus amprenta in toate etapele de dezvoltare, stabilind cu precizie coordonatele care au transformat rapid aceasta clinica intr-un loc miraculos, unde vindecarea completa si de durata este posibila. 

Una din formele de medicina alternativa alese de Dr. Vanessa Youness este dietoterapia, ce se bazeaza pe principiul ca suntem ceea ce mancam si care previne sau trateaza diferite afectiuni prin adaptarea dietei la nevoile organismului.
‘Atunci cand am deschis Clinica YOUness am optat inca de la inceput pentru intampinarea oaspetilor cu o dieta echilibrata, exclusiv vegetariana, atat datorita efectelor benefice multiple pe care fructele si legumele proaspete le au asupra sanatatii, cat si din respect pentru vietuitoarele planetei.’ – Dr. Vanessa Youness.

vanessa youness clinic detox wellness spa

Ratiunea din spatele acestei alegeri a fost una simpla: consumul de zahar, gluten si carne diminueaza calitatea vietii si este asociat frecvent cu declansarea unor boli severe precum cancerul, diabetul sau tulburarile cardiace.

Mancarurile servite in cadrul clinicii exclud complet zaharul – inclusiv deserturile sunt preparate cu miere naturala de albine, cu rezultate excelente in imbunatatirea digestiei si mentinerea unei greutati sanatoase. Printre celelalte efectele pozitive asupra organismului ale dietei fara zahar, amintim: stimularea functiei imunitare, cresterea nivelului de energie, imbunatatirea starii de spirit si mentinerea sanatatii bucale.

In mod similar, glutenul este exclus din felurile servite in cadrul clinicii: sunt oferite nenumarate preparate si gustari gluten-free, care vor potoli starea de foame, aducand un aport nutritional semnificativ. Dieta fara gluten are multe beneficii pentru sanatate, dintre care mentionam: ameliorarea simptomelor de la nivelul tractului digestiv, reducerea inflamatiei in corp, reducerea oboselii si multe alte simptome.

Totodata, mediul si atmosfera in care este pregatita mancarea sunt foarte importante, intrucat hrana are rolul de a alcaliniza PH-ul individual – aceasta fiind o forma de hranire High Frequency Eating. Sub indrumarea atenta a Dr. Vanessa Youness, in cadrul clinicii mancarea este preparata cu grija, intr-o atmosfera calda, relaxata, de catre maini iubitoare care adauga un extra ingredient: energia pozitiva. Oaspetii clinicii sunt indemnati sa se bucure de momentul mesei cu recunostinta, iubire si gratitudine, deoarece aceste stari transmit mancarii energie pura, de cea mai inalta vibratie. 

Consumul mancarurilor de tip High Energy contribuie la atingerea unui nivel mai inalt al constiintei si la conectarea profunda cu energia Divina. Printre acestea se numara fructele si legumele proaspete, nucile, semintele si verdeturile incarcate de nutrienti si seva benefice – alimente servite cu regularitate in cadrul Clinicii YOUness. 

Desi se crede ca vegetarianismul este un concept de factura moderna, in fapt, consumul de carne a fost blamat si respins inca din Antichitate. Multi dintre filosofii si vindecatorii din vechime erau vegetarieni, fiind constienti pe deplin de beneficiile sufletesti si trupesti aduse de un regim alimentar fara carne. Dintre acestia ii mentionam pe Pitagora, Socrate si Platon, personalitati marcante ale vremii lor si care continua sa influenteze omenirea prin gandirea lor atemporala.

Beneficiile acestor practici sunt vizibile pe termen lung, ele devenind parte dintr-un nou stil de viata, dar de cele mai multe ori pacientii clinicii resimt rezultatele inca din timpul sederii lor la clinica.

Dr. Vanessa Youness crede cu tarie ca aceste 4 principii pot influenta masiv si organic starea de sanatate a celor aflati in impas. Ca un adevarat discipol al lui Hipocrate, ofera neconditionat iubire, ghidare si indrumare celor care necesita vindecare, in cadrul acestui proiect de antreprenoriat social.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *