Apifitoterapia – biomedicina practicată în cadrul Clinicii YOUness

 

Fitoterapia, detoxifierile, disciplina in nutritie, meditatia ghidata sau exercitiile de respiratie constienta sunt doar cateva dintre abordarile YOUness in tratarea diferitelor afectiuni ale lumii moderne, insa specialitatea desemnata a clinicii este apifitoterapia.

Este o oportunitate sa reamintim pe aceasta cale cititorilor ca apifitoterapia foloseste mierea, polenul, pastura, ceara, laptisorul de matca si veninul albinelor pentru prevenirea si tratarea celor mai diverse boli. Mierea de albine are o dubla functionalitate: aceea de medicament si aliment – in fapt, un superaliment, datorita celor peste 70 de substante active. 

De ce apifitoterapia?

Aceasta alternativa naturala de tratament a fost fundamentata stiintific prin nenumarate studii si experimente clinice. Cu toate acestea, factorul cu adevarat decisiv in alegerea apifitoterapiei ca modalitate principala de tratament in cadrul clinicii sta in experienta unica a fondatoarei Clinicii si Fundatiei YOUness – Dr. Vanessa Youness. 

Impartasim povestea ei in speranta ca va inspira si va convinge tot mai multi oameni de validitatea medicinei alternative si de rezultatele ei de necontestat.

Diagnosticata in urma cu 11 ani cu o boala necrutatoare, scleroza multipla in placi, Vanessa a gasit puterea de a refuza acest verdict implacabil si de a cauta mai departe modalitati alternative de tratament. 

“Am inceput sa privesc boala ca pe cea mai mare sansa a vietii mele. Iar cand o prietena de la Cluj mi-a povestit de rezultatele fantastice obtinute de domnul profesor Stefan Stangaciu, un apifitoterapeut de renume international, l-am sunat si l-am intrebat daca ma poate ajuta.”

Protocolul minutios de tratament propus de doctorul Stefan Stangaciu, un virtuoz al apiterapiei si al acupuncturii, presedinte al Societatii Romane de Apiterapie, urmat cu precizie si disciplina, a reusit sa ii vindece Vanessei leziunile existente si sa stopeze evolutia bolii.

Cartea care schimba vieti

Pentru a maximiza aceasta experienta transformatoare, Dr Vanessa Youness a lansat impreuna cu Dr. Stefan Stangaciu (in prezent presedinte onorific al Clinicii YOUness), o carte in care impartasesc protocolul de tratament vindecator, dar si indicatii pentru un stil de viata axat pe armonia minte-trup-spirit.

‘Am lansat cartea in speranta ca si alte persoane care se confrunta cu aceasta boala sa regaseasca puterea de a se vindeca si de a intelege ca un astfel de diagnostic nu trebuie sa fie sfarsitul vietii, ci defapt poate deveni chiar inceputul unei vieti mai constiente, mai sanatoase si mai frumoase ca oricand. Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin Apifitoterapie este o carte menita sa salveze vieti si contine sfaturi pentru a duce o viata sanatoasa’. (Dr. Vanessa Youness)

Despre lansarea cartii puteti citi mai multe detalii aici: https://fundatiayouness.ro/2019/06/05/dr-vanessa-youness-si-dr-stefan-stangaciu-au-lansat-o-carte-care-salveaza-vieti

Redam mai jos ingredientele curei recomandate pe termen nelimitat, care, alaturi de celelalte proceduri, au dus la aceasta vindecare spectaculoasa, pe care medicina clasica nu o considera posibila:

Amestec din pastura macinata, polen macinat, tinctura de propolis fara alcool, laptisor de matca si miere. Pentru a asigura eficienta si potenta acestei formule, se recomanda a fi luata cu regularitate cate 2 lingurite inainte de fiecare masa pe zi, minim 3 luni, cu 1 luna pauza intre cure. La aceasta cura se adauga intepaturile cu venin de albine, care joaca un rol decisiv atunci cand sunt administrate tot cu regularitate.

Proceduri apifitoterapeutice in cadrul clinicii YOUness

Intrucat produsele rezultate din stup contin aminoacizii esentiali necesari metabolismului, vitamine, minerale, proteine si glucide, am decis ca in cadrul clinicii sa punem la dispozitia celor ce ne calca pragul, toata gama de produse apicole. 

Recomandam intotdeauna oaspetilor nostri o schema de tratament ce include un mix personalizat de produse si proceduri menite sa combata si sa previna afectiunile, asigurand totodata imunizarea organismului. 

Sauna cu inhalatii de propolis si ulei de lavanda are un puternic efect anti-stres, elimina toxinele din corp, ajuta caile respiratorii si trateaza alergiile sezoniere.

Propolisul si extractele de propolis au proprietati antiinflamatoare si antioxidante puternice, asadar au capacitatea de a preveni si de a trata complicatiile temutei radioterapii.

Laptisorul de matca si pastura au puternice efecte imunostimulatoare si ajuta la regenerarea celulara.

Va asteptam cu dragoste in cadrul Clinicii YOUness pentru a beneficia de mixul de proceduri, tratamente si ingrediente apicole croit special pentru necesitatile voastre, precum si pentru a combate epuizarea fizica si psihica din ce in ce mai prezenta intr-o lume moderna dominata de stres si negativitate.

Pentru mai multe detalii, rezervari sau simpla impartasire a povestilor voastre ne puteti scrie la [email protected] sau pe pagina de Facebook a Clinicii. > https://bit.ly/374hDX7

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *