Fundația YOUness militează pentru vindecarea prin terapii alternative

Având o experiențâ proprie în ceea ce privește confruntarea cu un diagnostic, care pe mulți i-ar fi doborât, dar pe ea a întărit-o: scleroza în plăci, dr. Vanessa Youness, a luptat să înțeleagă ce semnal de alarmă reprezintă această boală și să o înfrângă.

Cu ajutorul prof. Dr. Ștefan Stângaciu, președintele Asociației de Apifitoterapie și a protocolului său de tratament, aplicat cu disciplina chirurgicală, Vanessa Youness a reușit nu doar să oprească evoluția bolii, dar și să cristalizeze/vindece leziunile avute odinioară. Această vindecare poate fi privită ca o premieră de către medicina alopată care insistă că această boală nu are tratament, însă asemenea cazuri dovedesc chiar contrariul.

Pentru a contribui la aprofundarea cercetărilor pe acest subiect care va putea ajuta o mulțime de oameni la nivel mondial, tot acest concept alternativ – holistic – de vindecare, va fi prezentat pe larg într-o carte focusată pe tratamentul naturist, apifitoterapeutic.  Cartea va fi lansată  prin intermediul fundației YOUness,  iar cei doi medici o vor pune la dispoziţia pacienților cu același diagnostic, dar și cercetătorilor care doresc să studieze rezultatele de necontestat ale terapiilor alternative.