Fundația YOUness militează pentru vindecarea prin terapii alternative

Având o experiențâ proprie în ceea ce privește confruntarea cu un diagnostic, care pe mulți i-ar fi doborât, dar pe ea a întărit-o: scleroza în plăci, dr. Vanessa Youness, a luptat să înțeleagă ce semnal de alarmă reprezintă această boală și să o înfrângă.

Cu ajutorul prof. Dr. Ștefan Stângaciu, președintele Asociației de Apifitoterapie și a protocolului său de tratament, aplicat cu disciplina chirurgicală, Vanessa Youness a reușit nu doar să oprească evoluția bolii, dar și să cristalizeze/vindece leziunile avute odinioară. Această vindecare poate fi privită ca o premieră de către medicina alopată care insistă că această boală nu are tratament, însă asemenea cazuri dovedesc chiar contrariul.


Pentru a contribui la aprofundarea cercetărilor pe acest subiect care va putea ajuta o mulțime de oameni la nivel mondial, tot acest concept alternativ – holistic – de vindecare, va fi prezentat pe larg într-o carte focusată pe tratamentul naturist, apifitoterapeutic.  Cartea va fi lansată  prin intermediul fundației YOUness,  iar cei doi medici o vor pune la dispoziţia pacienților cu același diagnostic, dar și cercetătorilor care doresc să studieze rezultatele de necontestat ale terapiilor alternative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *