Fundația YOUness militează pentru vindecarea prin terapii alternative

 

Ne-am dorit sa avem cele mai bune tratamente naturiste, asa ca am apelat la specialistii din domeniu, iar in frunte cu dl.Doctor Stefan Stangaciu am conceput o serie de proceduri terapeutice menite sa-ti vindece si relaxeze atat corpul, cat si mintea. Ne dorim ca tu sa beneficiezi de toata puterea elementelor naturii care si-au dovedit de-a lungul timpului efectele pozitive multiple si lipsa efectelor secundare nedorite. De aceea am acordat o atentie deosebita alegerii celor mai bune metode si folosirii ingredientelor perfecte, iar aplicarea acestor proceduri se face doar de catre cei mai buni specialisti din domeniu.

Aromoterapie (uleiuri volatile singure sau amestecate in miere, ori uleiuri vegetale​ in administrare interna sau externa) (la recomandarea si sub coordonarea medicului curant)

Apiterapie (toata gama de produse apicole, inclusiv aer de stup), in forma cruda, de preparate sau de produse finite (la recomandarea si sub coordonarea medicului curant)

Tratamente din medicina alopata indiana – sistem de vindecare de origine indiana bazat pe credinta ca sanatatea si bunastarea se bazeaza pe echilibrul dintre minte, trup si spirit

Cataplasme cu amestecuri de ceara, propolis, miere si plante medicinale

Colon hidroterapie – o metoda naturala de curatare profunda a intestinului gros si de detoxifiere a intregului organism

Cure de detoxifiere (cu ajutorul alimentatiei naturiste, al anumitor plante medicinale si produse apicole selectate individual, pentru fiecare caz in parte)

Dietoterapie (alimentatie vegetariana) individualizata (dupa sfatul  medicului curant)​

Fitoterapie (plante medicinale folosite in diverse forme de administrare, infuzii, decocturi, tincturi, inhalatii, cataplasme etc.) (la recomandarea medicului curant)

Gimnastica medicala

Inhalatii cu produse apicole

Ionic Detox – o metoda externa de detoxifiere care elimina toxinele prin picioare. Corpul este detoxifiat in timp ce picioarele sunt asezate intr-un vas cu apa calda si sarata. Aceasta metoda este foarte eficienta prin eliminarea toxinelor indiferent de unde sunt ele aflate in corp.

Masaj de detoxifiere cu miere

Masaje terapeutice​

Nebulizări cu miere, propolis si uleiuri volatile

Presopunctura, Reflexoterapie, Shiatsu

Psihoterapie

Tehnici medicale de relaxare si respiratie (terapeutice)

Tratamente individualizate cu venin de albine (după efectuarea testelor de alergie).