Dr. Vanessa Youness si Dr. Stefan Stangaciu au lansat o carte care salveaza vieti!

 

Seara trecuta, Palatul Cesianu Racovita s-a dovedit a fi neincapator: doctori reputati, politicieni, persoane publice, jurnalisti si bloggeri au fost prezenti la lansarea cartii Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie. 

Cartea este rezultatul colaborarii fructuoase dintre dr. Vanessa Youness si dr. Stefan Stangaciu si isi propune sa redea speranta pacientilor identificati cu acest dignostic nemilos – de multe ori echivalent cu pierderea dreptului la o viata activa, sanatoasa.

La baza acestei carti sta povestea vindecarii spectaculoase a Vanessei, care, identificata ea insasi in urma cu 11 ani cu SM, a refuzat sa accepte diagnosticul si tratamentul propus de medicina clasica. 

Cu intuitia si curajul specific marilor luptatori, a ales calea mai putin umblata: a aplicat protocolul de tratament propus de doctorul Stefan Stangaciu, un virtuoz al apiterapiei si al acupuncturii, presedinte al Societatii Romane de Apiterapie. Aplicand acest protocol cu rigoare chirurgicala, Vanessa a reusit nu doar să stopeze evoluția bolii, dar si sa vindece complet leziunile avute odinioara. > https://bit.ly/2m56jqI

Aceasta experienta definitorie, transformatoare, a determinat-o pe Vanessa sa isi investeasca energia in cercetarea medicinii psihosomatice. Desi la baza specializata in chirurgia posttraumatica, Vanessa Youness este astazi un varf de lance si un militant pentru terapiile alternative.

Pe langa terapiile de vindecare propriu-zise, cartea aduce un concept nou, inovator: ‘boala ca sansa’:

‘Am lansat cartea in speranta ca si alte persoane care se confrunta cu aceasta boala sa regaseasca puterea de a se vindeca si de a intelege ca un astfel de diagnostic nu trebuie sa fie sfarsitul vietii, ci defapt poate deveni chiar inceputul unei vieti mai constiente, mai sanatoase si mai frumoase ca oricand. Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie este o carte menita sa salveze vieti si contine sfaturi pentru a duce o viata sanatoasa’. (Dr Vanessa Youness)

Cartea este doar una din caramizile care stau la baza efortului Vanessei de a educa opinia publica si de a aduce o contributie semnificativa la dezvoltarea cercetarilor alternativ – holistice.

Astfel, in prezent, Dr. Vanessa Youness este fondatoarea mai multor proiecte de antreprenoriat social printre care se numara si Clinica de medicina naturista YOUness Clinic  (www.younessclinic.ro), Fundatia YOUness (www.fundatiayouness.ro.) si Fondul de Investitii YOUness (www.younessinvestmentfund.ro.) 

o.

Vanessa Youness
vanessa youness
vanessa youness
vanessa youness

Cartea poate fi gasita aici:

1.    Pe site-ul clinicii www.younessclinic.ro
2.    Librariile Humanitas (librarii in 12 orase ale tarii + Bucuresti)
3.    Librarium Librarii ( 9 librarii in Bucuresti si tara)
4.    Librarii partenere in Brasov (Libris si Ing Press), Targu Jiu (Cartgo),
Timisoara (Esotera), Drobeta Turnu Severin (Sonet), Targu Mures
(Bibliofil), Piatra Neamt (Bibliopolis), Bucuresti (Bibliostar)
5.    Site-uri de vanzare online: Hamangiu.roemag.ro (prin intermediul
Rolcris sau Libris), libris.roelefant.ro,
6.    Alexandria Librarii (28 librarii, majoritatea in zona Moldovei + Arad
si Ramnicu Valcea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *