Youness clinic – concept unic in România, unde oamenii se pot relaxa si vindeca de anumite boli prin terapii alternative

Clinica YOUness reprezintă un proiect de antreprenoriat social, iar angajații de aici oferă suport persoanelor cu afecțiuni de la cele mai ușoare la cele mai complexe. Este un loc ce oferă relaxare, purificare și vindecare prin terapii alternative realizate de cei mai buni specialiști din domeniu.

YOUness Clinic – concept unic în România

Specializată în chirurgia post traumatică, dr. Vanesa Youness este fondatoarea clinicii YOUness, deschisă în 2017. Denumirea vine, în primul rând, de la numele fondatoarei – Dr. Vanessa Youness și, în al doilea rând, de la scopul clinicii – acela de a te reconecta cu sinele interior. Viziunea Dr. Youness este aceea că vindecarea începe din interior spre exterior, de aceea clinica oferă o vindecare completă (fizică, emoțională și spirituală). Toatea acestea s-au întâmplat după ce și-a dorit să își folosească energia și pasiunea pentru a trata oamenii într-un concept de medicină alternativă. Printre exemplele de beneficii pe care le oferă antreprenoriatul social se numără noi locuri de muncă, inovație în realizarea de noi bunuri și servicii pentru nevoi sociale sau crearea de capital pentru a veni în întâmpinarea dezvoltării sociale și economice durabile.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este youness-clinic-bucuresti-a.jpg

Dr. Youness și-a pus amprenta personală în toate etapele dezvoltării clinicii, pentru a se asigura că aceasta este extact cum a visat – nu doar un loc oarecare, ci un lăcaș magic unde oamenilor le este oferită o experiență vindecătoare completă. Când este întrebată care este motivul pentru care a ales acest drum și ce o motivează, răspunsul Dr. Youness este mereu același: “Din iubire pentru oameni”, relatează ebw.business.

YOUness reprezintă unicitate – nu este o clinică oarecare, iar oamenii ce îi trec pragul nu sunt pacienți, ci oaspeți. Situată departe de lumea cotidiană, îmbrățisată de 10 000 mp de pădure, clinica YOUness înlocuiește jungla urbană cu o oază de liniște, unde accesul la lumea exterioară se face doar prin cărți, relaxare și imaginație.

Căror probleme se adresează tratamentele clinicii YOUness?

De la slăbit și tonifiere, la probleme de fertilitate și potență, creșterea imunității și tratarea alergiilor la copii, problemele pre/post operatorii, tratamente antirid și albire cicatrici, pre/post chimioterapie sau radioterapie sau detoxifiere – fiecare dintre aceste probleme sunt acoperite de pachete speciale, disponibile la cerere. De asemenea, specialiștii clinicii au grijă ca oaspeții să aibă o dietă corectă, în raport cu procesul de purificare al minții – apa alcalină Kangen cu PH ridicat și doar mâncare vegetariană delicioasă, fără zahăr sau gluten.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este youness-clinic-bucuresti-3-1024x682.jpg

Drumul către sinele interior e mai ușor cu facilitățile YOUness

Micul colț de rai e dotat cu 44 de locuri de cazare de cinci stele, bază proprie de tratament și cabinete medicale. De asemenea, regăsim multiple săli dedicate terapiei, tehnicilor de respirație și relaxare și altor proceduri de tratament, piscină, saună umedă (cu inhalări de propolis, polen, miere și uleiuri esențiale), saună uscată, jacuzzi și săli de masaj.

Ca activități alternative, clinica YOUness pune la dispoziție sala de gimnastică și fitness, plimbări în grădină și în pădurile din jur (pedestru sau cu bicicleta), grădinărit ecologic și permacultură sau înot în râul aflat pe proprietate.

Organizează un eveniment special într-o locație de vis

De asemenea, în cadrul YOUness se pot organiza evenimente private sau corporate – locația se află la doar 30 de minute de București, departe de zgomotul și agitația urbană, în satul Stănești, județul Dâmbovița. Spațiul multifuncțional cu dotări de 5 stele oferă 3 săli de evenimente dispuse pe nivele diferite, grădină și piscină exterioară pentru evenimente outdoor, terasă rooftop 1.000 mp pentru evenimente la înălțime, 1 centru SPA modern, sală de fitness, saună uscată și umedă, jacuzzi și parcare.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este youness-clinic-bucuresti-ag-1024x682.jpg
YOUness Clinic – un proiect de antreprenoriat social © www.younessclinic.ro

Locația este perfectă pentru team building-uri, evenimente corporate, workshop-uri, evenimente cu accent pe relaxare, cursuri, nunți, botezuri și petreceri private, zile de naștere, lansări de carte, concerte și multe alte tipuri de evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *